Septembrové trojbodkové radosti stručne

Nájdi labute

September milujem – býva krásne jesenný! Ešte teplý, príjemný, pobozkaný letom, no nie už taký horúci a sparný, tropický. Pre mňa býva aj celkom rušný , programovo bohatý – v septembri je Comics salón aj Memoriál Ondreja Nepelu (škoda len, že v rovnakom termíne!), ale im ešte venujem zvlášť článok. 😉

Začiatkom septembra som si vzala dovolenku – len tak, aby som si oddýchla, stihla pár mini výletov s Molly po blízkom okolí, kam vieme zájsť pešo. A bolo to skvelé!

Mini veterníky, maxi chuťový zážitok!
Mini veterníky, maxi chuťový zážitok!
Staviame
Staviame
Molly vo vode #nofilter
Molly vo vode #nofilter
Západ slnka #nofilter
Západ slnka #nofilter
Západ slnka #nofilter
Západ slnka #nofilter

Ani v práci však nebolo zle, šéf nás večne zásoboval mini veterníkmi, ktoré sú prosto božské! Najviac milujem ten klasický karamelový! Ale treba, samozrejme, ochutnať aj ostatné príchute, ak sa objavia v krabici.

O tom, že staviame dom, veľa neblogujem – a to som pôvodne dokonca chcela spraviť celý blogový seriál, od toho, ako sa dostať od projektovej dokumentácie cez všetky potvrdenia, povolenia a ďalšiu komplikovanú administratívu, až k samotnej stavbe ako takej. Ale nechce sa mi! Je to vyčerpávajúce, nieto o tom ešte aj písať! Takže môžete nakuknúť k nám na stavbu aspoň na fotke! (Možno sa dokopem k blogovaniu v rámci zariaďovania domu – ostatne tam budem mať aj svoju súkromnú pracovňu! Ale to je ešte ďalekooo!)

https://twitter.com/Trojversie/status/1176931832820051968

Vždy som chcela napísať knihu, skutočnú a reálnu knihu, ktorú by ste našli na pultoch kníhkupectiev a mohli by ste si ju odniesť domov do vlastnej knižnice! Roky som však nepísala – ani neviem prečo… Ale…! Moje slová sa predsa len ocitli v knihe a to dokonca úžasnej knihe – v young adult knižke Eliza a more príšer od Francescy Zappia. Je to brutálne dobrý pocit! 🤩 (Aké by to teda ešte len bolo fenomenálne, keby človeku naozaj vyšla celá kniha?!)

Slovenská Eliza a more príšer
Slovenská Eliza a more príšer
A moja anotácia v nej!
A moja anotácia v nej! ❤️
malý rojko a veľký bojko, bloger, wannabe spisovateľ, knihomoľ, psíčkar, ex-lolita, pseudo-otaku, geek vo výslužbe, no v poslednom čase predovšetkým mama

4 komentáre

  1. Polly
    15. októbra 2019

    Dada, gratulujem k anotácii!!!

    Odpovedať
    1. Dada Baroková
      12. januára 2020

      Ďakujeeem! 🙂

  2. Standy
    29. novembra 2019

    Jej super 😉 tesim sa s tebou;)

    *edit 12,1.2020 15:05 adminkou, opravený preklep na žiadosť komentujúcej

    Odpovedať
    1. Dada Baroková
      12. januára 2020

      Ďakujeeem, Stani! 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Prejsť vyššie