Najkrajšie diáre na rok 2017 nielen z ebaya

17-mesačné diáre na rok 2017 od ban.do

Diáre od ban.do budú asi najviac vyhovovať študentom – začínajú už kdesi na jeseň 2016 a pokračujú celým rokom 2017. Majú tvrdé dosky, gumičku, látkovú záložku, obálku, sadu nálepiek… Ide o týždenné diáre – jeden týždeň, jedna dvojstrana.

Diár na rok 2016/2017 od ban.do v klasickej veľkosti s motívom Girl Crush

Dostupné sú viaceré prevedenia a dokonca aj formáty, najšikovnejší mi príde ten „classic“, čo je vlastne klasická A5-ťka. Veľkosť „medium“ má kovovú krúžkovú väzbu. Tieto diáre som videla aj naživo (kolegyňa má Girl Crush – na obrázku vyššie) a sú naozaj krásne – s veselými lustráciami a nápismi. Cena za veľkosť „classic“ je 20 $, neskúmala som však ceny za poštovné. I tak sú na oficiálnej stránke niektoré už úplne vypredané a iné takmer vypredané, ale možno ich ešte niekde nájdete…

Diáre na rok 2017 a nielen to od Busy B

Na Busy B som vlastne natrafila na bonami.sk, hoci ich papierenské produkty sa tam rýchlo míňajú – sú totižto úžasné! V centre diania by mali byť diáre na rok 2017 – v ponuke nájdete 5 typov, niektoré ponúkajú dva motívy prebalu na výber.

Všetky diáre majú tvrdé dosky a gumičku. Typ „Slim“ je úzky, malý, kabelkový. Vľavo sú vždy kolónky na tri dni v týždni, vpravo voľný priestor na poznámky. Typ „Busy Life“ je väčší, ide o týždenný diár – čo týždeň, to strana (na dvojstrane sú teda týždne dva). Mňa najviac zlákal typ „To Do“ – je tiež týždenný, ale tu je pre každý týždeň vyhradený väčší priestor – vľavo sú kolónky pre jednotlivé dni v týždni, vpravo voľný priestor na poznámky. „Day a Page“ ponúka čo stranu, to jeden deň – a má čarokrásny prebal! 😍 Keby som si nekúpila denník, asi siahnem práve po tomto formáte! Špeciálnym formátom je „Family Diary“, ktoré ponúka priestor pre organizovanie rodinného života.

Diáre na rok 2017 od Busy B

Busy B totiž ponúkajú aj všelijaké špeciálne plánovače – pre budúce nevesty, na evidenciu narodenín počas roka, vianočný organizér, knihu receptov, knihomoľský diár, naozaj kadečo!

Ceny sú celkom príjemné, za diár typu „To Do“ zaplatíte 8,99 £ (cca 11 €), ale neviem, ako to majú s poštovným. Na bonami.sk stojí tento diár 8,50 €.

Slovenský handmade diár na rok 2017

A čerešničkou na torte je diár, ktorý som našla na u alyshi sashe.sk a je… úžasný! Môžete si vybrať z viacerých obálok, z plastovej či kovovej krúžkovej väzby, je tam priestor na kadečo – predsavzatia, zoznam filmov, ktoré ste videli/chcete vidieť/ako to len pojmete, zoznam miest, ktoré chcete navštíviť, priestor pre zapísanie narodenín, menín… Diár je týždenný – čo týždeň, to dvojstrana, vyrába sa na zakázku a stojí 15,49 €.

Slovenský handmade diár na rok 2017

Slovenský handmade diár na rok 2017

*

Tak čo, zaujal Vás nejaký z diárov? Alebo máte ešte iný diárový tip?
Ja zatiaľ diár na rok 2017 ešte nemám, prijímam teda odporúčania a návrhy! 😉

*

Fotografie poskytli: ebay | alysha zo sashe.sk | Instagram značky ban.do | Instagram značky Busy B

*

malý rojko a veľký bojko, bloger, wannabe spisovateľ, knihomoľ, psíčkar, ex-lolita, pseudo-otaku, geek vo výslužbe, no v poslednom čase predovšetkým mama

4 komentáre

  1. BB
    4. januára 2017

    Hmmm… ja som ten svoj nový potrebovala čo najskôr (posledný rok bez diáru neviem existovať), takže som ich zháňala v bežných obchodoch a zhrnula by som to jedným slovom – bieda.=/ Praktické sú, to im neberiem, aspoň väčšina z nich, ale ten dizajn. Nevedela som si vybrať.=/ Budúci rok budem prezieravejšia (dúfam) a objednám ho už v priebehu decembra a nie na úplnom konci.=D Lebo tieto tvoje sú samozrejme prekrásne!
    Inak na Bonami som pozerala, lebo sa mi marilo, že nejaké diáre tam mali a nenašla som ich… aj preto som zamierila rovno do obchodov. Ale keď píšeš, že sa rýchlo vypredajú, tak možno preto… alebo som len nevšímavá.=D
    Ešte teda – kedysi som si ručne vypisovala diár …. ale bolo to otravné.=D Dnes by som si na to už čas nenašla alebo inak povedané – považovala by som to za stratu času.

    16-01-2017 21:52 Opravený preklep na žiadosť autorky komentára

    Odpovedať
    1. Dada Baroková
      16. januára 2017

      Ja som si nakoniec objednali taký, čo tu ani nemám. 😀 Vlastne som kúpila dva, jeden mesačný, jeden týždenný. Uvidím, ktorý ma oslní viac (alebo dorazí skôr) a ten druhý môžem odložiť ob rok – treba ich povypĺňať ručne, ale to budem brať ako súčasť plánovania. 😀

  2. L
    12. januára 2017

    Hah, no nie som fanúšikom motívov, ilustrácie vo vnútri ma vyslovene rozčuľujú, lebo mi zaberajú miesto:D
    Každopádne, pomimo Moleskinu (malý diár s mäkkou väzbou je veľmi praktický a mám rada pocit, keď držím zápisník – ten materiál a ohybnosť je proste super, plus vrecko na lístky z výstav a gumička, čo drží veci čo tam zakladám – ultrafreš), ktorý je dosť konzervatívny sa mi veľmi páčia diáre od Papelote alebo tie, ktoré vydáva sng (tie sú vždy s témou slovenského umelca). Bohužiaľ, nikdy si z nich neviem vybrať, tento rok som to vzdala a kúpila nediárový Moleskine, s tým, že dátumy budem pečiatkovať a vnútro prispôsobím sebe:)

    Odpovedať
    1. Dada Baroková
      16. januára 2017

      Ja obdivujem na instagrame také tie dievčence, „planner addicts“, čo si diár vždy samy kreatívne prispôsobia. Len mne zasa príde nepraktické to prispôsobovanie. 😀

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Prejsť vyššie