Najkrajšie diáre na rok 2017 nielen z ebaya

Pozor, pozor! Tento článok má viacero stránok!
Preklikáte sa nimi úplne dole, až pod zdieľaním!

*

Trochu neskoro, ale predsa: aj tento rok prinášam výber tých najkrajších diárov na rok 2017. Ja osobne mám rada diáre nápadité, veselé, farebné, nestačia mi obyčajné linajky a číslice zapísané obyčajným fontom. Niekto hľadá diár praktický, ten môj musí mať šmrnc, niečo navyše! 😃 A tento rok prinášam výber nielen tých ebayových!

Roztomilé diáre na rok 2017 z ebaya

Začnime teda práve ebayom 😂 – predsa len na ňom stále nakupujem veľmi rada a dajú sa tam nájsť skutočne pôsobivé diáre, zošity či iný papierníctvový tovar: tu je môj ebayový výber tých najkrajších diárov na rok 2017!

Prvým je diár L´Air de Paris, ktorému na obálke nájdete jemné motívy kvietkov alebo zvieratiek. Veľkosťou ide o cca polovicu A4 formátu, nemá tvrdé dosky. Nie je vyslovene na rok 2017, je v podstate univerzálny – jednotlivé mesiace si musíte Vy sami vypísať do predpripravenej mriežky (čo môže byť aj výhodné, no mňa by to skôr otravovalo). Ide o týždenný diár (jeden týždeň = jedna dvojstrana), dohromady má 176 strán a stojí 19,99 $ (asi 19,30 €) vrátane poštovného a balného.

Diár na rok 2017 L´Air de Paris - všetky prebaly

Diár na rok 2017 L´Air de Paris - prebal s plameniakmi

Diár na rok 2017 L´Air de Paris - týždenný plán

Trošku širšie spektrum (aj veselších) prebalov ponúka diár 2017 Lively Diary, ktorý je aj formátovo trochu väčší (niečo medzi A5 a A4, no bližšie k A4). Doňho je rok 2017 už vpísaný, už v ňom nájdete konkrétne dátumy. Aj tento má mäkké dosky (chránené plastovým prebalom) a aj tento je týždenný (jeden týždeň = jedna dvojstrana) s dovedna 176 stranami. Cena je tiež obdobná – 19,97 $ vrátane poštovného a balného.

Diár na rok 2017 Lively Diary - jednotlivé prebaly

Diár na rok 2017 Lively Diary - ročný plán

Ak hľadáte veselý diár, možno Vás zaujme 2017 Toffeenut Diary, na ktorého prebale nájdete milé zvieratká hneď v 6-tich variáciách. Tiež má mäkké dosky, formátom je tento raz vyslovene šikovný – dalo by sa povedať, že tak akurát do dlane. Strán má až 192, tiež má plastový prebal a dokonca aj záložku a sadu nálepiek. Rok 2017 je do neho už vpísaný, tiež je týždenný – jednému týždňu je vždy venovaná jedna dvojstrana. Cena je do tretice 19,99 $ s poštovným zdarma.

Malý diár na rok 2017 Toffeenut Diary - výber z motívov na prebale

Malý diár na rok 2017 Toffeenut Diary vo vnútri

Ďalej tu mám dva podobne malé diáre s roztomilým Molangomprvý s tvrdými doskami, druhý s mäkkým prebalom chráneným plastovým obalom. Oba si nutno na rok 2017 prispôsobiť, vpísať si do nich dátumy. Ten s tvrdými doskami má 208 stránok, gumičku, obálku na drobnosti i látkovú záložku, je tradične týždenný a stojí 22,99 $ (22,15 €) vrátane poštovného. Ten s mäkkými doskami má 192 strán a stojí 17,99 $ (17,30 €) s poštovným.

Molangov diár na rok 2017 s tvrdými doskami - výber motívov na obale

Molangov diár na rok 2017 s tvrdými doskami na gumičku

Diár na rok 2017 s Molangom v mäkkom prebale - výber z motívov

A musím spomenúť aj 2017 choo choo mini diary od Jetoy, ktorý som roky používala, pretože je neuveriteľne veselý – s mačičkami! 🐱 – a mimoriadne šikovný do kabelky. Teraz som však za trochu väčšie formáty, inak by som mu zostala verná! Je týždenný, tu je však jeden týždeň na jednej strane (na celej dvojstrane teda máte týždne dva), dovedna má 128 strán a prisahám, že na každej strane je iný motív s mačičkami! Obal je mäkký, s plastovým prebalom. Tento diár na rok 2017 stojí 11,80 $ plus poštovné (spolu v prepočte cca 15,10 €).

Malý diár na rok 2017 choo choo mini diary - výber z prebalov

Malý diár na rok 2017 choo choo mini diary - týždenný plán

*

malý rojko a veľký bojko, bloger, wannabe spisovateľ, knihomoľ, psíčkar, ex-lolita, pseudo-otaku, geek vo výslužbe, no v poslednom čase predovšetkým mama

4 komentáre

  1. BB
    4. januára 2017

    Hmmm… ja som ten svoj nový potrebovala čo najskôr (posledný rok bez diáru neviem existovať), takže som ich zháňala v bežných obchodoch a zhrnula by som to jedným slovom – bieda.=/ Praktické sú, to im neberiem, aspoň väčšina z nich, ale ten dizajn. Nevedela som si vybrať.=/ Budúci rok budem prezieravejšia (dúfam) a objednám ho už v priebehu decembra a nie na úplnom konci.=D Lebo tieto tvoje sú samozrejme prekrásne!
    Inak na Bonami som pozerala, lebo sa mi marilo, že nejaké diáre tam mali a nenašla som ich… aj preto som zamierila rovno do obchodov. Ale keď píšeš, že sa rýchlo vypredajú, tak možno preto… alebo som len nevšímavá.=D
    Ešte teda – kedysi som si ručne vypisovala diár …. ale bolo to otravné.=D Dnes by som si na to už čas nenašla alebo inak povedané – považovala by som to za stratu času.

    16-01-2017 21:52 Opravený preklep na žiadosť autorky komentára

    Odpovedať
    1. Dada Baroková
      16. januára 2017

      Ja som si nakoniec objednali taký, čo tu ani nemám. 😀 Vlastne som kúpila dva, jeden mesačný, jeden týždenný. Uvidím, ktorý ma oslní viac (alebo dorazí skôr) a ten druhý môžem odložiť ob rok – treba ich povypĺňať ručne, ale to budem brať ako súčasť plánovania. 😀

  2. L
    12. januára 2017

    Hah, no nie som fanúšikom motívov, ilustrácie vo vnútri ma vyslovene rozčuľujú, lebo mi zaberajú miesto:D
    Každopádne, pomimo Moleskinu (malý diár s mäkkou väzbou je veľmi praktický a mám rada pocit, keď držím zápisník – ten materiál a ohybnosť je proste super, plus vrecko na lístky z výstav a gumička, čo drží veci čo tam zakladám – ultrafreš), ktorý je dosť konzervatívny sa mi veľmi páčia diáre od Papelote alebo tie, ktoré vydáva sng (tie sú vždy s témou slovenského umelca). Bohužiaľ, nikdy si z nich neviem vybrať, tento rok som to vzdala a kúpila nediárový Moleskine, s tým, že dátumy budem pečiatkovať a vnútro prispôsobím sebe:)

    Odpovedať
    1. Dada Baroková
      16. januára 2017

      Ja obdivujem na instagrame také tie dievčence, „planner addicts“, čo si diár vždy samy kreatívne prispôsobia. Len mne zasa príde nepraktické to prispôsobovanie. 😀

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Prejsť vyššie